Testimonials

Write a testimonial
Monday, 3 August
In april 2019 hadden wij met Ida een afspraak voor een fotoshoot van ons gezin en huisdieren. We kenden Ida niet, dus het was een beetje spannend hoe het zou uitpakken. We maakten vooraf een wensenlijstje van shoots; de huisdieren, de kinderen met hun huisdier, met hun hobby en gezinsfoto's.Ida kwam de hele dag bij ons en nam ruim de tijd voor iedere shoot, ook al kostte het soms veel tijd om de huisdieren goed te kunnen fotograferen. Ida bleek toegewijd, rustig en geduldig te zijn. Het was zichtbaar dat ze ook van dieren houdt. Ook kwam ze met ideeën voor foto's van ons gezin. Zo adviseerde ze ons om als ouder apart met de kinderen op de foto te gaan, iets wat we zelf niet op ons wensenlijstje hadden staan. Dit voor het geval als iemand iets zou overkomen. We waren zeer tevreden over de foto's en de service. Ruim een maand na de fotoshoot werd bij een gezinslid een ernstige ziekte geconstateerd en betekende dit dat het gezinslid enkele maanden niet thuis kon zijn. De foto's die Ida had gemaakt kregen toen extra betekenis! We zijn erg blij dat we haar tips hebben opgevolgd. In bijna iedere kamer in ons huis, hangen nu foto's van Ida. Wij bevelen haar van harte aan!
- Janet Wolters
Monday, 6 February
Een boudoir foto-shoot met voor mij een belangrijke reden/betekenis.
In oktober 2015 is er bij mij borstkanker geconstateerd en heb inmiddels al een heel traject met operatie, bestraling en chemo's achter de rug.
Om mezelf weer een goed en vertrouwd gevoel over mijn zelfvertrouwen en lichaam te geven, vond ik een boudoir shoot wel een uitdaging.
Wat vond ik het spannend, maar wat was Ida rustig en begripvol.
Ik voelde mij al heel snel op mijn gemak en wat het aller belangrijkste is, ik voelde mij weer "MOOI" .
Thnx Ida....voor je lieve woorden en je prachtige foto-shoot.....En wanneer ik weer een steady relatie heb, kom ik zeker samen met hem een boudoir shoot bij jou doen.... Liefs Coby
- Coby
Chloé & Kimberley
Friday, 15 May
Mijn eerste fotoshoot bij Ida was met een vriendin. Ik vond het een leuke ervaring. Ze stelt je op je gemak en de foto's zijn heel erg mooi. Het is moeilijk kiezen maar het resultaat mag er zeker wezen. Van die vriendin heb ik op dezelfde dag ook nog een shoot gekregen waar ik alleen opstond. Deze foto's zijn prachtig geworden, zo zie je jezelf eens anders. Laatst is mijn hondje op de foto geweest en dit is zeker niet de laatste keer dat ik met Ida ga samenwerken. Mocht je erover nadenken om een shoot bij haar te doen, ik zeg doen! Je krijgt er geen spijt van. Ze is een top fotograaf!
- Chloé Matignon
Boudoir
Thursday, 2 April
Als verrassing voor onze partners hebben we een boudoir fotoshoot geboekt bij Ida. Aangezien wij nooit op de foto willen is dit al wat voor ons.S'ochtends om 8.30 uur waren we bij Ida, heerlijk onder genot van een kopje koffie de dag doorgenomen.Eerst allebei de make up en toen ons haar.
Gezellig onder tussen gekletst in een ontspannen sfeer.S'middags de foto's gemaakt wel wat onwennig in je ondergoed voor de camera.Ida stelde ons al gauw op ons gemak en er werden al gauw grapjes over en weer gemaakt.Wat erg prettig was is de discretie en de mailtjes die Ida je stuurd terwijl ze je op de hoogte houd hoever ze met de foto's is en als ze onderweg zijn. Een boudoir fotoshoot bij Ida is zeker een aanraden.Bedankt Ida voor de fijne dag en de foto's
- Rieta & Linda Kroezen
Kimberley
Monday, 22 December
Ik kwam bij Ida omdat ik van mezelf erg onzeker was. Inmiddels ben ik 4 keer bij haar geweest. Zij liet mij door middel van de fotoshoots zien dat ook ik mooi ben. Ik denk nu heel anders over mezelf, ik sta er van te kijken ! Ida is een prachtige vrouw met een ontzettend mooi hart. Je bent gelijk op je gemak bij haar. Niks is verplicht en ze maakt alles naar je wens :) Ik zou iedereen aanraden om dit te doen. Je krijgt niet alleen mooie foto's, maar je gaat ook anders over jezelf denken!!
- Kimberley Ploeg
Féline
Wednesday, 1 October
Ida is een ontzettend fijn talentvolle fotografe, waardoor het uitpakte tot een mooie foto-shoot. Dit was één van mijn eerste foto- shoots die ik heb gedaan en ondanks ik weinig ervaring had, is er prachtig resultaat geleverd door haar goede begeleiding. Ontzettend veel leuke reacties van buitenaf gekregen en ben ook erg trots op de foto's. Dit is absoluut een aanrader voor een beginnend model tot een model met veel ervaring die haar portfolio graag wil uitbreiden.
- Féline Elie
Paula
Monday, 28 July
Nu een aantal keer model gestaan voor Ida & ontzettend tevreden! Ze geeft goede aanwijzingen, begeleid je door de hele shoot heen zodat er goede resultaten geleverd worden. Ida gaat net zolang door totdat ze het perfecte plaatje heeft geschoten! Ook de visagie & het haar word goed verzorgd zodat de foto's er perfect uit komen te zien. Ida is een lieve meid die passie en gevoel in haar foto's legt en dit resulteert in prachtige foto's!
- Paula Doff
Lonneke
Thursday, 24 July
Ik heb nu twee keer met Ida gewerkt, het waren erg leuke shoots. Beide shoots mooie aanvulling voor mijn model portfolio. Ida werkt heel precies en levert een goed eindproduct af! Ik ben heel erg blij met mijn foto's. Ze is een leuke meid.
- Lonneke Vugs
Inge
Thursday, 17 July
Ik volg Ida al een paar jaar in haar carrière. Ze is erg creatief en weet telkens iets nieuws te bedenken waardoor haar foto's verre van doorsnee zijn. Ze wordt niet voor niets door websites genoemd als nieuw talent!

Voor mijn verjaardag een familieshoot cadeau gekregen. Voor de camera staan is zeker niet mijn hobby, maar het werd uiteindelijk een leuke gebeurtenis. Moeilijk om te kiezen uit al die mooie foto's. Met behulp van het handige selectiesysteem op de website is het toch gelukt een keuze te maken. Mooi dat ik andere familieleden toegang kan geven tot de foto's. Op die manier kunnen zij ook nog foto's bijbestellen als ze dat leuk vinden of mij een kalender, canvas o.i.d. cadeau doen met kerst of voor mijn volgende verjaardag!
- I. Verhoef
Fenna
Wednesday, 16 July
Heel blij met het resultaat van de fotoshoot met mijn vriend. Geeft veel adviezen over poseren en stelt je gerust. En super blij dat ik nu online al mijn foto's kan bekijken. Zo kan ik ze makkelijk bestellen! Al met al heel tevreden over het resultaat en de service. :D
- Fenna Muller
Mariska
Monday, 14 July
Ida is een vlotte jongedame waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Niks moet, alles mag! Je krijgt daarnaast ook eens fijne begeleiding, en er is een mogelijkheid tot visagie en hairstyling.
Dit alles resulteert in een prachtige collectie foto's, die ik met trots aan iedereen kan laten zien!

Kortom, een geweldige fotografe!
- Mariska Riedijk